Mannenkapsels van nu!!!


Bookmark and Share

Mannenkapsels van nu!!!

Tips  >  Styling   >  0

De mannen kapsel trends van dit moment.

De trends voor de man qua kapsels kunnen iets uiteen lopen qua styling en lengte van het haar, maar op zich blijven de modellen wel redelijk dicht bij elkaar. Net als met de kleding trends op dit moment, vraagt ook de haarmode om creativiteit! Durf te variëren en te combineren! Draag die hele nette en strakke coupe op een zeer casual en urban look, maar wanneer je daarin tegen hele nette kleding draagt doe dan je haar eens lekker nonchalant. Zo creëer je een eigen style die je goed kan afwisselen naar het moment. Uiteraard zijn goede stylingsproducten een must wanneer je graag wilt spelen met je haar. Vergeet niet dat ook je kapper je graag adviseert en je kan helpen bij het creëren van nieuwe stylen en coups. Ook kan jou haar al redelijk voor jou bepaald hebben wat voor soort kapsel jij gaat dragen…….., simpel als jij een volle bos krullen hebt en je vraagt om een kapsel wat helemaal glad gestyled moet worden, dan is het beter om eens te kijken of er voor jou niet een ander model is. Het is dus belangrijk om de beperkingen van je eigen haar te kennen, ook hier kan je kapper een belangrijke rol spelen met een goed advies. Ik laat je graag wat kapsels zien van nu en vertel je hierbij welke stylingsproducten je hierbij gebruikt.

 

-De Strakke scheiding (heel glad). Het kapsel van dit moment is zeker het kapsel met een scheiding. Voor een heel strakke zijscheiding is stijlhaar het makkelijkst. Klik hier om te kijken welk product hiervoor gebruikt kan worden.

-De Nonchalante scheiding. Weer een scheiding maar dan losser gedragen, maak hiervoor gebruik van de valling van je haar. Op je achterhoofd heb je een kruin, de plaats van je kruin zorgt voor een draai in het haar en zorgt ervoor dat je haar naar een kant valt. Voor deze look zijn verschillende producten mogelijk. Klik hier om te kijken welke.

-Speciaal voor krullen. Krullen zijn altijd lastig, zeker als je het anders wilt dragen dan dat de krul dat wilt! Geef deze strijd op….die win je niet (tenzij je gaat straiten) maar maak gebruik van je krul en accentueer hem juist. Een goed geknipt kapsel is hiervoor heel belangrijk. Ook heeft je kapper speciale producten voor mensen met krullen. Klik hier om ze te bekijken.

-De Rockabilly look. Nog steeds niet uit het straatbeeld verdwenen (gaat voorlopig ook niet gebeuren) is de Rockabilly look strakke zijkanten, strak gekamd en een geschoren scheiding. Klik hier om de aanbevolen producten te bekijken.